Happy Singles Day bij Plantiful

Happy Singles Day bij Plantiful

Vier jij mee met Singles Day?

11 november is niet enkel een Belgische feestdag die de wapenstilstand herdenkt, het is ook “Singles Day”! Eén dag in het jaar die volledig in het teken staat van alle singles.

Op deze dag vieren we het vrijgezel zijn. Singles Day staat volledig in het teken om jezelf te verwennen. Hoe kan dit beter worden ingezet door online leuke dingen te kopen voor jezelf? Bijvoorbeeld plantjes die ongelooflijk cool en hip zijn, maar toch weinig verzorging nodig hebben (je moet immers het huishouden helemaal alleen doen ;-)). Plantjes die dan maar half zoveel werk vereisen, zijn dan ook het ideale geschenk om jezelf in de watten te leggen.

Bestel op zaterdag 11 november voor minstens € 30 op onze Plantiful webshop en krijg een GRATIS sleutelhanger met echte cactus. Bovendien geniet je van GRATIS verzending binnen België (bespaar € 5,45).

Enkel en alleen op zaterdag 11 november 2017.

Wees er dus snel bij. Bestel jouw favoriete succulenten nu op Plantiful.

Plantiful Webshop - Plantjes die blijven

De Plantiful vetplantjes & cactussen worden hand-picked geselecteerd uit de serres van onze Belgische kweker. Speciaal voor jou.

Plantiful Essentials Collection

Essentials line

Kies je een vetplant of cactus uit onze Essentials collectie? Dan haal je een echte musthave interieur accessoire in huis dat past in elke omgeving.

Plantiful Design Collectie

Design collectie

Ben je op zoek naar een hip interieur accessoire of een stoer accent? Dan zijn deze succulenten met bijhorende designer pot zeker iets voor jou!

Plantiful Plantenboxen

Plantiful boxen

Kan je niet kiezen tussen al die mooie plantjes? Gelijk heb je! Bestel één van de combinatie boxen met succulenten. Want alleen is maar alleen!

Login

Lost your password?

Send this to a friend