Plantiful genomineerd voor de SafeShops Awards

Plantiful genomineerd voor de SafeShops Awards

Wat is SafeShops?

SafeShops is een Belgisch onafhankelijk initiatief dat ook het SafeShops kwaliteitslabel uitreikt aan webshops. De organisatie streeft naar een veiliger internet, en meer vertrouwen bij de consumenten om online te kopen:

“Ons doel is het verhogen van het consumenten- en klantenvertrouwen in online shoppen, en zodoende het groeiende succes van e-commerce en online shopping in België te bevorderen.”

The SafeShops Awards

Om die missie kracht bij te zetten organiseert SafeShops ook ieder jaar de SafeShops Awards. Een moment waarop de organisatie van SafeShops de beste leerlingen van de klas beloont voor hun inzet.

Uiteraard zijn tal van grote jongens zoals Coolblue, CheapTickets en Farmaline genomineerd, maar met enige fierheid mogen we ook melden dat Plantiful een nominatie op zak heeft in de categorie van starters.

Hoe kan je stemmen?

Stemmen is niet publiek, maar op basis van een kwalitatief onderzoek bij klanten van Plantiful. Het onderzoek wordt uitgevoerd door WHY5Research.

Wil jij ons ook graag steunen, maar kan je momenteel niet deelnemen? Plaats dan snel nog eventjes een bestelling op Plantiful.be en maak kans op een gratis deelname aan het kwalitatief onderzoek. 😉

Heb je onlangs al een bestelling geplaatst via Plantiful? Dan ontvang je in februari een link om een korte enquête in te vullen. Je maakt ons uiteraard heel gelukkig door twee minuutjes tijd vrij te maken om deze enquête in te vullen.
Jouw stem helpt ons mee naar de overwinning!

A little progress each day
adds up to big results 

Login

Lost your password?

Send this to a friend