Plantiful.be groeit verder na overname

Plantiful.be groeit verder na overname

Plantiful.be, de Kempische webshop gespecialiseerd in online vetplanten en cactussen, werd op 1 april overgenomen door Bas Goedemé (Noorderwijk) & Guy Hoegaerts (Westerlo). Zij nemen het stuur over van Mathias Vissers & Ellen Boeckx (Westerlo) die het bedrijf twee jaar geleden opgericht hebben.

Uit de hand gelopen hobby

“Wat twee jaar geleden begon als een experiment is intussen een flink uit de hand gelopen hobby geworden” zegt Mathias. “Het uitbaten van de webshop was nog moeilijk te combineren met onze hoofdjob.” Zowel Ellen als Mathias zijn actief bij het Herentalse digital agency Intracto. “Bovendien merkten we dat we de groei van de webshop in de weg stonden door onze beperkte beschikbare tijd elke avond” vult Ellen aan.

“We konden geen betere overnemers vinden dan Guy en Bas, twee rasechte ondernemers”. Guy heeft ervaring bij bedrijven zoals PrintConcept en Het Poetspaleis, Bas is eigenaar van Macaronshop en is webshop verantwoordelijke bij zijn huidige werkgever Nutri4all.

Vlnr: Bas Goedemé, Ellen Boeckx, Mathias Vissers, Guy Hoegaerts

Uitrol naar buurlanden

Het nieuwe team heeft de ambitie om de steile groei van Plantiful.be verder te zetten, niet enkel in België maar ook een snelle uitrol in de buurlanden staat bovenaan de prioriteitenlijst.

Donderdag maakt Plantiful.be trouwens voor het tweede jaar op rij kans op een SafeShops Award, een prijs die ze afgelopen jaar al een keer konden verzilveren.

Wishlist 0
Continue Shopping
Send this to a friend