Je kot inrichten? Ga voor een tikkeltje thuisgevoel.

Je kot inrichten? Ga voor een tikkeltje thuisgevoel.

Geef je kot inrichting een eigen karakter

Ben je op zoek naar leuke kot decoratie? Wil je ervoor zorgen dat jouw studentenkamer aanvoelt als een tweede thuis? Dan is het misschien wel een goed idee om te je kot op te fleuren met onderhoudsvriendelijke plantjes.

Planten op je studentenkamer zullen je kot een geheel nieuwe uitstraling geven, een tikkeltje thuisgevoel. Daarnaast is het ook rustgevend om groene elementen aan je studentenkamer toe te voegen. Altijd handig om wat meer tot rust te komen bij de volgende examenperiode. Toch?

Maar wat zijn nu de beste planten om jouw kot verder in te richten?

Plantjes aan het raam

“Planting some new roots…”

Vetplantjes & cactussen - de ideale aanvulling op je studentenkamer

Vetplantjes & cactussen voor een karaktervol interieur

De vetplant en cactus zijn net 2 plantjes die steeds hipper worden. En je wil uiteraard graag volgen met deze laatste nieuwe hype!

Er zijn een aantal goede redenen waaraan deze twee plantjes hun populariteit hebben te danken! Wij leggen je maar al te graag uit waarom.

Naast hun trendy & karaktervol uiterlijk zijn het zeer onderhoudsvriendelijke plantjes. Het zijn echte overlevers (plantjes die blijven!) met een minimum aan verzorging. Eenvoud in onderhoud en karakter, wat hebben je nog meer nodig?

Lukt het met andere kamerplanten meestal niet zo vlot? Jammer om te horen, maar met succulenten, vetplanten en cactussen zal het alvast een stuk vlotter verlopen. Je plantjes zullen niet zomaar sterven aan een pijnlijke dood (*kuch kuch* mits de juiste beperkte verzorging uiteraard 😉), maar verder bloeien tot karaktervolle plantjes die volledig opgenomen worden binnen jouw kot interieur! Heerlijk toch?

Sit back, relax and enjoy!

Vetplantjes en cactussen zijn succulenten die afkomstig zijn uit gebieden waar alleen de sterkste planten kunnen overleven. In plaats van hen om de paar dagen water te geven, kan je gerust enkele weekjes wachten tot de volgende gietbeurt (afhankelijk van het seizoen – bekijk onze verzorgingstips voor meer info).

Geen probleem dus om de kerstvakantie te overleven! Je kan hen met een gerust hart op je kot laten staan, zodat het een vrolijk weerzien wordt bij terugkomst.

Ben je ondertussen al helemaal fan van vetplantjes en cactussen? Schaf er dan enkele aan om je kot verder in te richten. Je weet wel… voor een tikkeltje thuisgevoel. 😉

De Essentials collectie past goed bij elk interieur. Maar wil je wat meer pit, dan vind je de perfecte plant voor jou in de Design collectie!
Wil je meteen een hele Plantiful familie op je kot? Good choice! Kies dan voor onze Plantiful voordeelboxen!

Vetplantjes en cactusjes als decoratie op jouw bureau

Interesse in een Plantiful Voordeelbox?

Vul jouw kot verder aan met de Plantiful combinatieboxen en zorg zo voor je eigen happy place tijdens het komende schooljaar!
Little Plants, Big Stories…

Send this to a friend