Grote planten outlet actie bij Plantiful.be

Grote planten outlet actie bij Plantiful.be

Tijdelijke actie o.m.v. Covid-19: koop nu extra voordelig je planten online bij Plantiful #kooplokaal

Die vervelende (en dat is een understatement) Corona-crisis heeft ook voor ons, en vooral voor onze huiskweker, gevolgen. Grote aantallen planten die normaal verkocht worden via tuincentra en export naar het buitenland, staan nu ongeduldig te wachten op een nieuwe thuis of een leuke tuin in de serres. Dat heeft niet alleen financiële gevolgen, maar ook operationele. Er wordt nu heel wat ruimte ingenomen door onverkochte planten, terwijl die ruimte nodig is om de kweek van nieuwe planten voor volgend seizoen voor te bereiden.

Bovendien staan de planten door het mooie weer van afgelopen weken in opperbeste conditie. Jammer dat niet meer mensen daar kunnen van genieten.

Om de planten nu toch massaal bij jullie te krijgen, organiseren we samen met onze kweker een grote planten outlet actie!
Wat houdt dat in? Op onze webshop kan je nu tijdelijk verschillende soorten vetplanten met grote kortingen online bestellen.

De spelregels:

  • Planten worden niet per stuk, maar per tray verkocht (6, 8, 12 of meer stuks). Hoeveelheid staat aangegeven per product.
  • In tegenstelling tot wat je van ons gewoon bent, kan je deze planten zonder bijhorende sierpot bestellen.
  • De planten worden nog wel steeds snel, goed verpakt en veilig bij je geleverd.

Koop je favoriete planten online bij Plantiful en daarmee steun je #kooplokaal. Al onze planten komen uit Belgische serres en zijn volledig, biologisch en zonder pesticiden, in België gekweekt.

Ook vetplanten, cactussen en sempervivums met grote kortingen kopen?

Send this to a friend