Black Friday & Cyber Monday

ONLINE KORTING TOT -40%
Black Friday & Cyber Monday

Wat is Black Friday?

Black Friday, dit jaar op vrijdag 24 november 2017, is traditioneel de dag na Thanksgiving in Amerika, en al bijna een even grote feestdag voor de Amerikanen als Thanksgiving day zelf. Deze dag is het (on)officiële startschot voor de kerstkoopjes-periode met grote kortingen en extra’s.

Hoewel Thanksgiving niet gevierd wordt in Europa, is Black Friday wel ieder jaar populairder in onze contreien. Niet alleen winkels, maar ook webshops doen graag mee met deze hype om grote kortingen te geven op deze dag.

Ook Plantiful neemt deel aan Black Friday met leuke kortingen en koopjes!

GENIET VAN KORTING TOT -40%

Wat is Cyber Monday?

Cyber Monday is het online broertje van Black Friday, en volgt traditioneel de eerste maandag na Thanksgiving. Waar vooral de grote ketens in Amerika de aandacht opeisen voor Black Friday, is Cyber Monday de commerciële hoogdag voor webshops waarbij klanten genieten van kortingen en tal van extra’s.

Ook Plantiful neemt deel aan Cyber Monday met leuke kortingen en koopjes!

Black Friday en Cyber Monday: ook op Belgische webshops

Hoewel Black Friday en Cyber Monday vooral een Amerikaans fenomeen is, doen ook heel wat Belgische winkels en webshops mee.

Ook bij Plantiful houden we er van om onze klanten te verwennen.
Geniet mee van deze UITZONDERLIJKE STUNT op Plantiful.be:

Bestel dit weekend tussen vrijdag 24 november 2017 (Black Friday) en maandag 27 november 2017 (t.e.m.) (Cyber Monday) op plantiful.be en geniet van kortingen tussen -10% en -40% op de Plantiful Collecties!

Bestel snel, en vertel het verder op social media!

Happiness is buying new plants on SALE

De Plantiful vetplantjes & cactussen worden hand-picked geselecteerd uit de serres van onze Belgische kweker. Speciaal voor jou.

NU KORTINGEN TOT -40%

Plantiful Essentials Collection

Essentials line

Kies je een vetplant of cactus uit onze Essentials collectie? Dan haal je een echte musthave interieur accessoire in huis dat past in elke omgeving.

Plantiful Design Collectie

Design collectie

Ben je op zoek naar een hip interieur accessoire of een stoer accent? Dan zijn deze succulenten met bijhorende designer pot zeker iets voor jou!

Plantiful Plantenboxen

Plantiful boxen

Kan je niet kiezen tussen al die mooie plantjes? Gelijk heb je! Bestel één van de combinatie boxen met succulenten. Want alleen is maar alleen!

Login

Lost your password?

Send this to a friend