Black Friday & Cyber Monday 2019

50% korting op je tweede plant van dezelfde soort
Black Friday & Cyber Monday 2019

Everybody goes crazy on Black Friday!

Black Friday, dit jaar op vrijdag 29 november 2019, is traditioneel de dag na Thanksgiving in Amerika, en al bijna een even grote feestdag voor de Amerikanen als Thanksgiving day zelf. Deze dag is het (on)officiële startschot voor de kerstkoopjes-periode met grote kortingen en extra’s.

Hoewel Thanksgiving niet gevierd wordt in Europa, is Black Friday wel ieder jaar populairder in onze contreien. Niet alleen winkels, maar ook webshops doen graag mee met deze hype om grote kortingen te geven op deze dag.

Ook Plantiful neemt deel aan Black Friday met een leuke korting!

KOOP 1 PLANT EN GENIET VAN -50% KORTING
op je 2de plant van dezelfde soort

LET OP: Actie enkel geldig voor producten uit de Essentials & Design collectie én op de combinaties. Niet van toepassing voor gelegenheden, accesoires en grote bestelhoeveelheden.

Wat is Cyber Monday?

Cyber Monday is het online broertje van Black Friday, en volgt traditioneel de eerste maandag na Thanksgiving. Waar vooral de grote ketens in Amerika de aandacht opeisen voor Black Friday, is Cyber Monday de commerciële hoogdag voor webshops waarbij klanten genieten van kortingen en tal van extra’s.

Ook Plantiful neemt deel aan Cyber Monday met een leuke korting!

Black Friday en Cyber Monday: ook op Belgische webshops

Hoewel Black Friday en Cyber Monday vooral een Amerikaans fenomeen is, doen ook heel wat Belgische winkels en webshops mee.

Ook bij Plantiful houden we er van om onze klanten te verwennen.
Geniet mee van deze UITZONDERLIJKE STUNT op Plantiful.be:

Bestel dit weekend tussen vrijdag 29 november 2019 (Black Friday) en maandag 2 december 2019 (t.e.m.) (Cyber Monday) op plantiful.be en geniet VAN  -50% korting op je tweede plant van dezelfde soort!

Je korting wordt automatisch verrekend in je winkelwagen. Gemakkelijker kan gewoon niet!

Bestel snel, en vertel het verder op social media!

LET OP: Actie enkel geldig voor producten uit de Essentials & Design collectie én op de combinaties. Niet van toepassing voor gelegenheden, accesoires en grote bestelhoeveelheden.

Happiness is buying new plants on SALE

De Plantiful vetplantjes & cactussen worden hand-picked geselecteerd uit de serres van onze Belgische kweker. Speciaal voor jou.

NU -50% korting op je tweede plant van dezelfde soort

Plantiful - Plantjes die blijven

Essentials collectie

Kies je een vetplant of cactus uit onze Essentials collectie? Dan haal je een echte musthave interieur accessoire in huis dat past in elke omgeving.

Vetplantjes en cactussen uit de Plantiful Design Collectie

Design collectie

Ben je op zoek naar een hip interieur accessoire of een stoer accent? Dan zijn deze succulenten met bijhorende designer pot zeker iets voor jou!

Plantiful combinaties

Kan je niet kiezen tussen al die mooie plantjes? Gelijk heb je! Bestel één van de combinaties met succulenten. Want alleen is maar alleen!

Send this to a friend