8 redenen om een vetplantje in huis te halen

8 redenen om een vetplantje in huis te halen

8 redenen waarom een vetplantje een absolute musthave is in ieder huis

Vrijwel iedereen houdt van groen in huis. Maar helaas zijn er veel dingen waar je rekening mee moet houden bij traditionele plantjes en bloemen. Je moet ze het hele jaar door voldoende water geven en het onderhoud is vrij intensief.

Maar wist je dat er ook een betere optie bestaat? Vetplantjes!

Lees verder voor alle redenen waarom een vetplantje een absolute musthave is in ieder huis:

This is my happy place #succulentlove

Vetplantjes for the win! Waarom?

  1. Vetplanten & cactussen zijn eenvoudig te onderhouden – in tegenstelling tot andere planten, zijn vetplanten echte overlevers (plantjes die blijven!) met weinig onderhoud. Dat betekent dat je geen groene vingers nodig hebt om toch te genieten van groen in je huis!
  2. Vetplanten & cactussen zijn stijlvol – als je huis of appartement stijlvol en modern is ingericht, dan past een vetplantje (of meerdere) daar perfect bij. Zeker met onze bijbehorende potten uit de Plantiful essentials of design collectie weet je dat de plant goed tot zijn recht komt.
  3. Je kan gerust op vakantie gaan zonder iemand te vragen om de bloemen of planten te wateren – je vetplantjes redden zich wel tot je terugkomst!
  4. Vetplantjes hebben hun eigen karakter – elke plantje uit het Plantiful assortiment heeft zo zijn eigen karakter. Kies meteen de plant die het beste bij jouw eigen persoonlijkheid past!
  5. Het zijn hippe plantjes – steeds meer mensen nemen thuis een cactus of vetplantje. Jij wilt toch niet achter blijven?
  6. Vetplanten zijn beschikbaar in alle soorten, kleuren en maten – neem een kijkje in onze Essentials of Design collectie voor alle beschikbare vetplanten en cactussen!
  7. Ze vormen het perfecte cadeau – geen idee wat je aan je vrienden moet geven voor hun verjaardag? Geef hen een plantenbox cadeau! Gegarandeerd complimenten voor je creativiteit.
  8. Vetplanten gaan niet snel kapot – wil je niet om de 2 maanden nieuwe planten kopen? Kies dan voor een succulent, vetplant of cactus. Ze blijven lang groen en gaan niet snel kapot. Ideaal toch?

“Home is where you plant it…”

Zijn vetplantjes en cactussen helemaal iets voor jou?

Maak dan snel je keuze op de Plantiful webshop.
De Plantiful vetplantjes & cactussen worden met veel liefde verzorgd en verpakt.
Jouw gekozen plantjes worden hand-picked geselecteerd uit de serres van onze Belgische kweker.

Plantiful Essentials Collection

Essentials line

Kies je een vetplant of cactus uit onze Essentials collectie? Dan haal je een musthave interieur accessoire in huis dat past in elke omgeving.

Plantiful Design Collectie

Design collectie

Ben je op zoek naar een hip interieur accessoire of een stoer accent? Dan zijn deze succulenten met bijhorende designer pot zeker iets voor jou!

Plantiful Plantenboxen

Plantiful mixen

Kan je niet kiezen tussen al die mooie plantjes? Gelijk heb je! Bestel één van de combi boxen met succulenten. Want alleen is maar alleen!

Login

Lost your password?

Send this to a friend