Wil jij ook een happy desk?

Wil jij ook een happy desk?

3 redenen om je bureau op te vrolijken met vetplantjes & cactussen

Heb jij er al eens over nagedacht om enkele plantjes op jouw bureau te plaatsen? Vast wel!

Er zijn namelijk veel verschillende redenen om je werkplek wat groener te maken. Onderzoek heeft namelijk aangetoond dat mensen die vaker de natuur in zich opnemen, zich kalmer en minder gestressed voelen.

Maar je kan natuurlijk ook de natuur naar jou toe halen met enkele vetplantjes & cactussen op jouw bureau!

Vetplantjes en cactussen op bureau - Plantiful.be
Plantjes aan het raam

Vetplantjes for the win! Waarom zou jij een plantje op je bureau zetten?

  1. Minder stress – een beetje groen op jouw bureau kan wonderen doen! Enkele plantjes zullen er al snel voor zorgen dat je je kalmer voelt. Waarom? Heel simpel, als mensen zijn wij millennia lang enkel omgeven geweest door de natuur in al zijn pracht. Het is letterlijk onze thuis. Je zal je dan ook rustiger en minder gestressed voelen met enkele groene plantjes op je bureau! Aaaah… Al die rust… Voel je het ook al? Nog niet? Bestel dan snel enkele vetplantjes of cactussen op Plantiful.be.
  2. Gezelligheid alom – daarnaast is het natuurlijk ook veel gezelliger aan je bureau. In plaats van een kale bureau, kan je je werkplek opfleuren met enkele gezellige vetplantjes. Je zal het verschil snel merken!
  3. Jouw happy place – en als laatste is een vetplantje de ideale manier om van jouw bureau ook echt JOUW bureau te maken! Voeg wat creativiteit toe en zorg ervoor dat je werkplek een eigen identiteit krijgt.

Maar wat is nu juist de beste soort plant om op jouw bureau te zetten?

Je kan tegenwoordig kiezen uit talloze verschillende soorten planten om op jouw bureau te plaatsen. Maar wist je al dat één van de beste keuzes de vetplant of de cactus is?

Waarom? Wel dat komt omdat deze succulenten erg lang groen blijven en daarnaast ook niet snel kapot gaan (plantjes die blijven!). Ze hebben zeer weinig onderhoud nodig en je hoeft je er dus geen zorgen om te maken. Het laatste wat je wilt is een verwelkte bloem op je bureau. Fleur je bureau op met een gezellige en hippe cactus of vetplant van Plantiful.be!

Mini vetplantjes op kantoor met plantenlabeltje naam collega's - Plantiful.be
Vetplantjes op het nieuwe kantoor van Carglass - Plantiful.be

Wil je meer weten over onze collectie vetplantjes & cactussen?

Ben je eerder op zoek naar diverse succulenten als kantoor decoratie?
Neem dan hier een kijkje.

PS: gepersonaliseerde plantjes zijn volledig aftrekbaar.

Login

Lost your password?

Send this to a friend